Káva STARcoffee
O čerstvé kávě starcoffee
Čerstvá káva Vám přináší nespočet výhod oproti průmyslově zpracovaným kávám ze supermarketů, ale zároveň je choulostivější na skladování a balení, které mají zásadní vliv na zachování její kvality.
Skladování a konzumace:
- Kávu skladujte ideálně v původních obalech, ve kterých Vám byla doručena.
- Kávu skladujte při teplotě do 20 °C v suchu a temnu.
- Kupujte raději více menších balení, než jedno velké.
- Kávu melte těsně před její přípravou.
- Kávu se snažte zkonzumovat nejpozději 6 týdnů od data pražení. Po této době výrazně klesá její kvalita (hlavně aroma) a ztrácí svoje chuťové vlastnosti, pro které kávu primárně konzumujeme.
Výhody čerstvé kávy z naší pražírny
- Pracujeme se surovinou o několik tříd kvalitnější, než velké nadnárodní společnosti.
- Nabízíme Vám kávu z různých koutů světa s přesným určením lokality, kde se káva pěstuje doplněné o informace o nadmořské výšce, farmě, odrůdě, kvalitě zrna, způsobu zpracování a dalších důležitých informací, které mají vliv na výslednou chuť kávy a jsou ukazatelem její kvality.
- U každé kávy používáme jiný pražicí profil přímo pro daný druh kávy tak, abychom z ní dostali maximum chutí, které nám může nabídnout.
- Káva se k vám dostane nejpozději pár dní po upražení, na rozdíl od káv ze supermarketu, které jsou při koupi i 1 rok staré.