Viktor Robelo se během devadesátých let vrátil do Nicaraguy, kterou musel během občanské války jako dítě opustit. Odkoupil farmu Las Nubes a od té doby investuje a rozšiřuje. Farma Santa Maria je jedním z Robelových sedmi statků. Pod vedením Jimmyho Mierische je tu na 50 hektarech v průměrné výšce 1 500 m n. m. pěstována zejména odrůda Caturra. Jimmy se zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních šarží s novými metodami zpracování.
Země původu: Nikaragua
Region: Jinotega, Matagalpa
Farma: Finca Santa Maria
Nadmořská výška: 1500 m n.m.
Druh kávovníku: Arabica
Odrůda: Caturra
Zpracování: Honey
Chuťový profil: Čokoláda, oříšky, kořeněné tóny
Cuppingové skóre: 86 b
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení